(0%)
(0%)
(0%)Ezúton szeretnénk bejelenteni, hogy minden kapcsolatot megszakítunk a joomla.hu-val, és ezentúl ezeken az oldalakon érhetitek el Tóth Tibort, Herczeg József Tamást (LocaLicert), Fodor Zoltánt (Zsenit), Merrast, Varanka Zoltánt, Szűcs Viktort (Pepét), Kiácz Tibort (Minmax-ot) és szerény személyemet.

(0%)
(0%)
(0%)zseni írta:Azzal a pár hozzászólással pont azt értem el, amit akartam.Ez csak számodra lehet vicces.

(0%)
(0%)Bidu írta:Nos nekem azért az, mert azt írtátok, hogy minden kapcsolatot megszakítotok... Ami ugyebár a poszt szerint nem sikerült teljesen...Tök mindegy, hogy provokáció, vagy népszerűsítés áll a háttérben... Hisz miért adtatok ki ilyen közleményt, ha nem akarjátok tartani magatokat hozzá?
Tibor.
Az, hogy ip bant kaptatok elég nevetséges azok után, amit a fórum működéséért tettetek... No komment... Gondolom nem LeGaS intézte...
Hiába, a pénz bolondít...

(0%)LeGaS írta:Bidu írta:Nos nekem azért az, mert azt írtátok, hogy minden kapcsolatot megszakítotok... Ami ugyebár a poszt szerint nem sikerült teljesen...Tök mindegy, hogy provokáció, vagy népszerűsítés áll a háttérben... Hisz miért adtatok ki ilyen közleményt, ha nem akarjátok tartani magatokat hozzá?
Tibor.
Az, hogy ip bant kaptatok elég nevetséges azok után, amit a fórum működéséért tettetek... No komment... Gondolom nem LeGaS intézte...
Hiába, a pénz bolondít...
Az általad említett téma már bennem is felvetődött, hogyha minden kapcsolatot megszakítottak, akkor miért jártak többen is vissza (még ha nem is szóltak hozzá egy témához se), dehát mondom engem nem zavar, amíg nincs vita.
IP ban: valóban nem én voltam, feltételezem a mi fórumunkon az egyesülettel kapcsolatos témában való vita miatt került kitiltásra Tibor illetve Tamás.

(0%)Jelen fórumot olvasó felhasználók: Nincs regisztrált felhasználó és 0 vendég