B) 1.0.12-ről próbálkoztam áttérni 1.5.9-re. Nem jött össze (keveset tudok, és nem is szántam rá még elég időt.) A fórumon az a hivatkozás üres, ami ezt az áttérést leírná... Várom a megoldást, hátha 1.5.10-re menni fog. Vagy erre egyre kisebb az esély?
1.0.12-ről migrálni kell, nagyon sokat írtunk már erről itt a fórumon, nézz körül. (Ha rákeresel arra a szóra, hogy "migrator", biztos találsz jó pár témát.)
Egy jó hír azoknak, akik eddig hiányolták a TinyMCE-magyarítást: a teljesen honosított Joomla 1.5.10 csomag tartalmazza e WYSIWYG-szerkesztő általunk kiadott magyar nyelvi támogatását.
A ma kiadott Joomla 1.5.10-ben hivatalosan is hozzáférhető a magyar súgókiszolgáló, nincs már szükség az említett javításra. Csak a Globális beállításokban kell kiválasztanod a "Hungarian -joomla.org.hu" elemet, s menteni a változtatást.
Számomra meglepő fordulat volt, hogy a 1.5.10 adták ki. Szerintem mindenki (legalább is én) azt vártuk, hogy a 1.6 fog megjelenni és nem pedig egy biztonsági kiadás. Az 1.6 mikorra várható? Lehet tudni erről valamit? Vagy folytatják a biztonsági kiadásokat.