(0%)
(0%)
(0%)
(0%)
(0%)
(0%)
(0%)spirituell írta:Egyet nem értek. Miért kell eltüntetni a fórumot? Annyit dolgoztatok a másikon is, értem ez alatt azt a rengeteg megválaszolt kérdést, segítséget, ami már ott le van fektetve. Egy ilyen kezdő, mint én is, ott is szoktam keresgélni, mivel mindenkinek véges az ideje, és nem várható el tőletek sem, hogy a nap minden percében már százszor megválaszolt bagatell kérdésekre válaszoljatok. Mert nekem vannak bagatell kérdéseim, mert tanulom a dolgokat, és ott rákeresek a már általatok és sok más segítőkész ember által egyszer már megválaszolt kérdése. Az az adatbázis nagyon értékes a sok munka miatt, stb. az, hogy nem lehet írni, oké, de ami kérdés már ott letisztázódott, kár volna a kukába hajítani. Annak idején egy nyitó hsz-ben itt azt olvastam, hogy emberibb, stb. segítőkészebb fórum lesz ez. Ez nem csak nekem, másnak is azt a képzetet adta, hogy a régi fórum és e között ellentétek feszülnek, pontosabban a fenntartói között. Ez engem úgymond nem érdekel, mert magánügy, az érdekel, hogy a rengeteg megoldás, amire már ott egyszer válasz született, az nagyon nagy baj, ha elveszik.
Zseni azt mondta nekem már többször, ő már egyáltalán nem foglalkozik a Joomla 1.0-verzióival. Nekem viszont csak erre vonatkozó kérdéseim vannak. Úgy érzi az ember, hogy az 1.0 már lejárt lemez, holott ilyen amatőrnek, mint én is, az 1.0 a legstabilabb, mivel programozói ismeret nélkül, ha az 1.5-ben történik valami, nem tudom megoldani, viszont az 1.0-ák már nagyon kipróbáltak, és ami a legfontosabb, a régi fórumon mások zaklatása nélkül sok mindent megtalálunk mi, amatőrök.

(0%)
(0%)
(0%)Jelen fórumot olvasó felhasználók: Nincs regisztrált felhasználó és 0 vendég