Vita: A forum.joomla.hu bezárásáról

Itt szólhatsz hozzá az aktuális közleményekhez

Re: Meglepetés

HozzászólásHozzászóló: g-easy Dátum: 2008.03.27. 07:46

Gratulálok a fórumnak! Már megérdemeltétek a privilégiumot! :ok:
Avatár
g-easy
Ifjú fórumozó
Ifjú fórumozó

Tagság kezdete: 2007.12.26. 19:41
Figyelmeztetések: (0%)
Adott: 1 köszönetet
Kapott: 3 köszönetet

HozzászólásHozzászóló: zseni Dátum: 2008.03.27. 07:51

Szia Szuszidi!

Az okról mi sem tudunk többet mint ti és erre meg is esküszöm neked és a többieknek is!
Egyet tudunk csinálni, a Joomla támogatását folytatni még nagyobb intenzítással. A másik fórumról jött problémákat természetesen átvesszük és folytatjuk tovább a munkát.
Nekünk egy a lényeg, még pedig az, hogy az általatok üzemeltet honlapok tökéleteen fussanak és a Joomla-val meg legyetek elégedve.
Aki munkát vállal itt nálunk, fejlesztések, fordítások, leírások, stb, területén, annak nagyon örülünk azért is, mert a mi időkeretünk is véges.
Minden új tagnak, aki azért jön ide, mert a másik fórum bezárt, jó fórumozást kívűnok!

zseni
Avatár
zseni
Moderátor
Moderátor

Tagság kezdete: 2007.12.02. 20:59
Lakóhely: Magyarország
Adott: 5 köszönetet
Kapott: 156 köszönetet

HozzászólásHozzászóló: localicer Dátum: 2008.03.27. 10:05

Szuszidi: Csak megerősíteni tudom Zsenit: a joomla.hu és a joomla.org.hu között tárgyalások a háttérben nem folytak, mi semmilyen értesítést nem kaptunk a joomla.hu fórum bezárásáról. Csak saját magunk értesültünk a fejleményekről, először Légrádi Szabolcs fórumközleményéből, majd a joomla.hu híréből. Annyit tudunk mi is, amennyi ott le vagyon írva. Döntésük okát talán egyszer felfedik előttünk.

Meg kell, hogy mondjam, Patai László márc. 24-én a Joomla! 1.5.2-ről közzétett híréről mi a joomla.hu feléledésére számítottunk.

g-easy: köszönjük a gratulációt.
Tamás, a honosító
:: Körülnéztél már a bővítménytárunkban? :: http://www.joomla.org.hu/letoltesek/bovitmenytar.html :: a magyarítások lelőhelye is
Avatár
localicer
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Tagság kezdete: 2007.11.25. 21:41
Lakóhely: Mozsgó
Adott: 17 köszönetet
Kapott: 210 köszönetet

HozzászólásHozzászóló: spirituell Dátum: 2008.03.27. 11:25

Egyet nem értek. Miért kell eltüntetni a fórumot? Annyit dolgoztatok a másikon is, értem ez alatt azt a rengeteg megválaszolt kérdést, segítséget, ami már ott le van fektetve. Egy ilyen kezdő, mint én is, ott is szoktam keresgélni, mivel mindenkinek véges az ideje, és nem várható el tőletek sem, hogy a nap minden percében már százszor megválaszolt bagatell kérdésekre válaszoljatok. Mert nekem vannak bagatell kérdéseim, mert tanulom a dolgokat, és ott rákeresek a már általatok és sok más segítőkész ember által egyszer már megválaszolt kérdése. Az az adatbázis nagyon értékes a sok munka miatt, stb. az, hogy nem lehet írni, oké, de ami kérdés már ott letisztázódott, kár volna a kukába hajítani. Annak idején egy nyitó hsz-ben itt azt olvastam, hogy emberibb, stb. segítőkészebb fórum lesz ez. Ez nem csak nekem, másnak is azt a képzetet adta, hogy a régi fórum és e között ellentétek feszülnek, pontosabban a fenntartói között. Ez engem úgymond nem érdekel, mert magánügy, az érdekel, hogy a rengeteg megoldás, amire már ott egyszer válasz született, az nagyon nagy baj, ha elveszik.
Zseni azt mondta nekem már többször, ő már egyáltalán nem foglalkozik a Joomla 1.0-verzióival. Nekem viszont csak erre vonatkozó kérdéseim vannak. Úgy érzi az ember, hogy az 1.0 már lejárt lemez, holott ilyen amatőrnek, mint én is, az 1.0 a legstabilabb, mivel programozói ismeret nélkül, ha az 1.5-ben történik valami, nem tudom megoldani, viszont az 1.0-ák már nagyon kipróbáltak, és ami a legfontosabb, a régi fórumon mások zaklatása nélkül sok mindent megtalálunk mi, amatőrök.
spirituell

Adott: 0 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

Vita: A forum.joomla.hu bezárásáról

HozzászólásHozzászóló: Tóth Tibor Dátum: 2008.03.27. 11:45

Itt vitatjuk meg a forum.joomla.hu bezárásának témáját. - a-forum-joomla-hu-bezarasarol-t709.html :arrow:
Magánüzenetekben kíméljetek segítségkéréssel - erre szolgál a fórum! Köszönöm
Avatár
Tóth Tibor
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Tagság kezdete: 2007.11.23. 01:52
Lakóhely: Szlovákia
Adott: 31 köszönetet
Kapott: 328 köszönetet

Re: Vita: A forum.joomla.hu bezárásáról

HozzászólásHozzászóló: zvaranka Dátum: 2008.03.27. 12:50

Hibaüzenet - a keresett téma nem létezik.
Varanka Zoltán - http://novoportal.hu
Avatár
zvaranka
Gyakorlott fórumozó
Gyakorlott fórumozó

Tagság kezdete: 2007.12.12. 13:29
Lakóhely: Budapest
Adott: 6 köszönetet
Kapott: 55 köszönetet

HozzászólásHozzászóló: Tóth Tibor Dátum: 2008.03.27. 12:52

Javítva, kösz. ;)
Avatár
Tóth Tibor
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásHozzászóló: Tóth Tibor Dátum: 2008.03.27. 13:09

spirituell írta:Egyet nem értek. Miért kell eltüntetni a fórumot? Annyit dolgoztatok a másikon is, értem ez alatt azt a rengeteg megválaszolt kérdést, segítséget, ami már ott le van fektetve. Egy ilyen kezdő, mint én is, ott is szoktam keresgélni, mivel mindenkinek véges az ideje, és nem várható el tőletek sem, hogy a nap minden percében már százszor megválaszolt bagatell kérdésekre válaszoljatok. Mert nekem vannak bagatell kérdéseim, mert tanulom a dolgokat, és ott rákeresek a már általatok és sok más segítőkész ember által egyszer már megválaszolt kérdése. Az az adatbázis nagyon értékes a sok munka miatt, stb. az, hogy nem lehet írni, oké, de ami kérdés már ott letisztázódott, kár volna a kukába hajítani. Annak idején egy nyitó hsz-ben itt azt olvastam, hogy emberibb, stb. segítőkészebb fórum lesz ez. Ez nem csak nekem, másnak is azt a képzetet adta, hogy a régi fórum és e között ellentétek feszülnek, pontosabban a fenntartói között. Ez engem úgymond nem érdekel, mert magánügy, az érdekel, hogy a rengeteg megoldás, amire már ott egyszer válasz született, az nagyon nagy baj, ha elveszik.
Zseni azt mondta nekem már többször, ő már egyáltalán nem foglalkozik a Joomla 1.0-verzióival. Nekem viszont csak erre vonatkozó kérdéseim vannak. Úgy érzi az ember, hogy az 1.0 már lejárt lemez, holott ilyen amatőrnek, mint én is, az 1.0 a legstabilabb, mivel programozói ismeret nélkül, ha az 1.5-ben történik valami, nem tudom megoldani, viszont az 1.0-ák már nagyon kipróbáltak, és ami a legfontosabb, a régi fórumon mások zaklatása nélkül sok mindent megtalálunk mi, amatőrök.

spirituell,
a forum.joomla.hu bezárása egyoldalú megoldás volt - velünk senki nem egyeztetett, épp úgy meglepett minket, mint Téged.
Ha figyelmesen elolvasod Szabolcs bejelentését, a régi fórumon csak új hozzászólásokat nem lehet eszközölni, de a régi címen ( http://forum.joomla.hu ) elérhető lesz - böngészésre.
Ami a Joomla! 1.0.X támogatását illeti, azt hiszzem, teljes mértékben támogatjuk itt, ezen a fórumon. Igaz, hogy az 1.5 verzión a hangsúly, de nem feletkezünk meg a 1.0.X-ről sem. :)
Avatár
Tóth Tibor
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásHozzászóló: klacy Dátum: 2008.03.29. 20:55

Sziasztok!
Elsösorban megjegyezném nem szeretnék senkit sem leoltani lenézni semmi!
Mostanában észrevettem, hogy amit Patai László felépített, Minden szépen lassan megy tönkre!
pl: a blogja, word-press.hu, joomla.hu simplemachines.hu és még sorolhatnám! Mi lehet vele?!
Jo most itt nem azt mondom hogy egyedül csinált mindent mert akkor nem mondanék igazat!! mert a joomla.hu-n és
annak forumán mindenki odatette magát hogy egy jol müködö joomla magyar support legyen!
Én ezt köszönöm szépen nektek!!! Ha ti nem lettetek volna akkor sok porblémámra nem katam volna segitséget,
és most sehol nem járnék joomla terén!
Maradok tisztelettel: Karods László
Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Mindent azonnal oldj meg mert lehet a késöbbiekben lehet nem lesz rá módod! Az igazság odaát van! Érdekes, odaát ugyanezt mondják!
http://hostrider.co.cc/ | http://www.idesigns.hu
Avatár
klacy
Ifjú fórumozó
Ifjú fórumozó

Tagság kezdete: 2008.01.25. 20:29
Lakóhely: Kecskemét
Adott: 8 köszönetet
Kapott: 1 köszönetet

HozzászólásHozzászóló: zseni Dátum: 2008.03.29. 21:02

Igazán nem tudjuk mi van jelenleg Patai Lászlóval. Utoljára, mikor beszéltem vele, éppen a kórházból jött ki, de ennek jó pár hónapja volt már. Azóta nincs hír.
A különböző témájú oldalak fenntartása és szinten tartása óriási munkát és persze időt igényel. Mivel nem tudjuk mi van vele, ezért csak gondolom, mostanában nincs elég ideje ezzel foglalkozni. Van fontosabb dolog is, ami jelenleg érdekli. Ez lehet munka, család, stb.
Mi megpróbáljuk a Joomla vonalat tovább vinni és erősíteni egy jó közösség által. Itt nem csak mi páran kellünk, hanem ide egy jó közösség kell. Együtt sokra visszük!
Avatár
zseni
Moderátor
Moderátor

Tagság kezdete: 2007.12.02. 20:59
Lakóhely: Magyarország
Adott: 5 köszönetet
Kapott: 156 köszönetet

ElőzőKövetkező

Vissza: Közlemények megbeszélése

Ki van jelen