Vita: A forum.joomla.hu bezárásáról

Itt szólhatsz hozzá az aktuális közleményekhez

Re: Meglepetés

HozzászólásHozzászóló: saco Dátum: 2008.03.26. 16:07

A másik fórumon:

Kedves Joomla! Fórum látogatók!

A mai napon a http://forum.joomla.hu címen elérhető fórum bezár, új hozzászólásokat továbbá nem tudtok írni. A régi hozzászólások és témák megtekintésére természetesen lehetőségetek van, és jó ideig még elérhető lesz ezen a címen a fórum.

Ha bármilyen problémátok, kérdésetek van a Joomla! rendszerrel kapcsolatban, kérjük azt a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesületének fórumán tegyétek fel. Az itt használt felhasználónevetekkel nem fogtok tudni bejelentkezni ott, így kérjük mindenki regisztráljon újra!

A fórumon találkozhattok majd sok régi ismerőssel, mint például Tóth Tibor, Herczeg József Tamás (LocaLiceR), Varanka Zoltán (zvaranka) és többek között néha velem is.

Köszönjük, hogy aktívan használtátok a fórumot!
-------------------------
m(o_O)m
saco
Ifjú fórumozó
Ifjú fórumozó

Tagság kezdete: 2008.03.01. 21:05
Figyelmeztetések: (0%)
Adott: 3 köszönetet
Kapott: 10 köszönetet

HozzászólásHozzászóló: zseni Dátum: 2008.03.26. 16:21

Azzal, hogy ide másoltál egy fél oldalas cikket, mit szerettél volna mondani, mert hozzászólásodat nem látom. A másolt részt pedig a másik fórumban is lehet olvasni, ill. a főoldalon.
Avatár
zseni
Moderátor
Moderátor

Tagság kezdete: 2007.12.02. 20:59
Lakóhely: Magyarország
Adott: 5 köszönetet
Kapott: 156 köszönetet

HozzászólásHozzászóló: saco Dátum: 2008.03.26. 16:41

A főoldalon nem jártam és nem értettem miért nem tudok válaszolni senkinek. Nem is gondoltam erre, a fórumon belül a Közleményekben találtam meg a hszt. Ezt másoltam be ide, hátha vki ugyanúgy jár ahogy én. De igaz, értelmetlen volt...
-------------------------
m(o_O)m
saco
Ifjú fórumozó
Ifjú fórumozó

Tagság kezdete: 2008.03.01. 21:05
Adott: 3 köszönetet
Kapott: 10 köszönetet

HozzászólásHozzászóló: zseni Dátum: 2008.03.26. 16:48

A mai napon a http://forum.joomla.hu címen elérhető fórum bezár, új hozzászólásokat továbbá nem tudtok írni.

Ez az első mondat. Szerintem Szabolcs itt világosan közölte.
Szerintem inkább térjünk a lényegre! :)
Avatár
zseni
Moderátor
Moderátor

HozzászólásHozzászóló: gazeboo Dátum: 2008.03.26. 17:19

És mi a lényeg? Hogy van egy "halott" fórum, meg egy teljesen új, aktív, és a kettő közt ingázzunk, hogy megtaláljuk a választ, vagy inkább tegyük fel mégegyszer itt? :?:
gazeboo
Haladó fórumozó
Haladó fórumozó

Tagság kezdete: 2007.12.12. 15:05
Adott: 12 köszönetet
Kapott: 9 köszönetet

HozzászólásHozzászóló: zseni Dátum: 2008.03.26. 17:26

Lényeg az, de látom le is kell írni, hogy a kérdésekre és a problémákra koncentráljunk, mint inkább arra, hogy miért is zárt be a másik fórum.
A másik fórum még nem működött, addig is a kérdéseket meg kellett keresni vagy segítséget kérni. Nem dölt össze a világ, mert a másik fórum szünetelteti a hozzászólásokat.
Mint írtam is nálunk megtalálható LeGaS, a másik fórummal kapcsolatos kérdéseket neki írjátok meg. LeGaS áll mindenben a rendelkezésetekre a másik fórummal kapcsolatban.
Avatár
zseni
Moderátor
Moderátor

HozzászólásHozzászóló: gazeboo Dátum: 2008.03.26. 17:33

ööö...én a Joomla!val kapcsolatos kérdésekre gondoltam, nem hogy mi van a régi és az új fórummal. Azért ( még ha nem is látszik ) felfogtam a dolgokat. :? Én arra gondoltam, hogy ha valaki indított egy témát a régi fórumon, de még nem ért a végére a "dolog", akkor itt újra megnyissa?
gazeboo
Haladó fórumozó
Haladó fórumozó

HozzászólásHozzászóló: zseni Dátum: 2008.03.26. 17:37

Ok, rendben.
Sajnos más választásod nincs, mit itt folytatni, de természetesen a szabályzat betartásával.
Amit ott elkezdtetek itt lehet folytatni. Azért egy kis előzmény leírása nem ártana, hogy képbe legyünk miről is van szó.
Avatár
zseni
Moderátor
Moderátor

HozzászólásHozzászóló: gazeboo Dátum: 2008.03.26. 17:39

jó, rendben, és köszi!
gazeboo
Haladó fórumozó
Haladó fórumozó

HozzászólásHozzászóló: Szuszidi Dátum: 2008.03.27. 06:55

Szép napot mindenkinek!
Emlékszem még mikor ez a fórum meg nyílt örültem neki már aszem az első héten regisztráltam is ide! Jó dolognak tartottam hogy két helyről is kaphatunk válaszokat ha a sors úgy hozza! Persze arra is emlékszem hogy volt egy kis pityputy szóváltás a másik fórumon meg valami per is szóba került, (tán az hogy ki használhatja a Joomla nevet) nem tudom nem is érdekelt!
A lényeg az hogy szomszédban nem adott indokot a fő admin a bezárás okáról (szomorú, de lehet hogy ő is az) ! Itt érdeklődőt valaki hátha tudni az okát (engem is érdekel én is csak emberből vagyok) erre kitérő válasz született. Én nagyon gyűlölöm a ködösítést! Vagy tudom a választ s megválaszolóm vagy nem tudok rá válaszolni s megírom azt hogy sajnos lövésem sincs, vagy közlöm hogy 75 évre titkosítva van. (de én érzem hogy mi az oka).
Tudom Zseni nem kell megismételni ! "Sajnos más választásod nincs, mit itt folytatni, de természetesen a szabályzat betartásával."
Remélem egyszer le lesz írva az ok!
Maradtam tisztelettel: Szuszidi
Avatár
Szuszidi
Ifjú fórumozó
Ifjú fórumozó

Tagság kezdete: 2007.12.12. 14:55
Adott: 4 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

ElőzőKövetkező

Vissza: Közlemények megbeszélése