Üdvözlök mindenkit!
Nemrég kezdtem a joomla-val foglalkozni, már számtalan tutorialt végignéztem, tesztelgettem, de erre megoldást nem találtam: sok weblapon látjuk, hogy ki lehet jelölni, hogy magyar / angol / német nyelven jelenjenek meg az információk. Az 1.5.4-es stable- verziót használok, és nemtaláltam erre megfelelő beállítási lehetőséget.
Olyat találtam, hogy ha egy user addolódik, akkor kiválaszthatja a super admin milyen nyelven jelenjenek meg neki az adott menük ( ez triviális ).Az is igaz, hogy amit én akarok az azt jelentené hogy minden article és contantnak kell hogy legyen egy angol megfelelője, és az lenne a legjobb, ha már az article írásánál lenne egy fül (adott nyelvek közül) hogy melyiknél jelenjen meg.
Így kérdezem hát, esetleg tudnak olyan bővítményről, mely ezt lehetővé teszi?
Az is egyfajta megoldás lehetne, hogy category-nál és section-nél megadom a külön nyelveket, külön megírom az articel-eket, csak épp a menü megalkotásával lenne probléma... Így a legegyszerűbb megoldás az lenne, ha kezdőlapnál kellene eldönteni, milyen nyelvű legyen, és annak megfelelő menüket, azok által pedig a megfelelő articel-eket megjeleníteni... Csak épp ha van egy adott nyelven egy Article, lehet, hogy másik nyelven elfelejtik megírni, így már a megírás pillanatában jó lenne jelezni hogy másik nyelven is megkell írni.
A megtisztelő válaszokat előre is köszönöm.

(0%)