TMP könyvtár

Segítségre van szükséged a Joomla! 1.5 frissítésében vagy a Joomla! 1.5-re áttérésben (migrációban)?

TMP könyvtár

HozzászólásHozzászóló: amonserrano Dátum: 2008.09.14. 23:40

Most, hogy így másolgatom a fájlokat localhostrol egy távoli szerverre, az a kérdés merült fel bennem, hogy mi is van a tmp mappában? mindenféle regi installbol származó fájlra bukkantam... csomó olyan komponens, ami már nincs is fent, mert csak kipróbáltam. Fel kell nekem ezeket másolnom? szükségesek ezek a jövőben? esetleg nincs valami kiegészítő ami kitisztítja a "nem használt" fájlokat? gondolok itt más helyen elhelyezkedő fájlokra is. Akaratlanul is marad pár dolog egy leinstallált komponensből. Biztos van valami megoldás,hogy tisztán tartsuk az oldalt... ti mit használtok? nem nagyon találtam semmi hasonlót 1.5 alá... bár lehet csak én vagyok a vak.

köszi
amonserrano
Ifjú fórumozó
Ifjú fórumozó

Tagság kezdete: 2008.01.28. 22:46
Figyelmeztetések: (0%)
Adott: 5 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

Re: TMP könyvtár

HozzászólásHozzászóló: Tóth Tibor Dátum: 2008.09.14. 23:45

1. A tmp mappa tartalmát nem kell felmásolnod, csak egy üres tmp mappa kell a tárhelyen.
2. Ami a bővítményeket illeti, a jól programozott bővítmények törléskor a saját fáljaikat törlik (XML telepítő alapján). Nem igen szabadna maradni felesleges fájloknak a szerveren.
Magánüzenetekben kíméljetek segítségkéréssel - erre szolgál a fórum! Köszönöm
Avatár
Tóth Tibor
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Tagság kezdete: 2007.11.23. 01:52
Lakóhely: Szlovákia
Figyelmeztetések: (0%)
Adott: 31 köszönetet
Kapott: 328 köszönetet

A következő fórumtag köszönte meg Tóth Tibor hozzászólását:
amonserrano