Már másodjára találták meg az oldalamat egy hónapon belül.

Minden index, main, és default fájlomba beleírtak egy scriptet. Ami miatt persze a google is feketelistára tett, mert káros lehet az oldalam mások számára. Namost , amit tudtam megpróbáltam megtenni, jelszavak megváltoztatások, scriptek kitörlése a felülírt fájlokból, joomla tools suite felrakása-figyelmeztetések kiküszöbölése, mentek, frissítek... Sajnos az angollal hadilábon állok, tehát nem igazán értem azokat az oldalakat,amik "Általános tudnivalók, hasznos linkek alatt " vannak belinkelve. Tök jó lenne egy magyar összefoglalás, segítség ezzel kapcsolatban. Vagy legalább tudni, hogy mi alapján szúrták ki az én kis jelentéktelen oldalamat. Persze tudom, hogy a robotok az összes joomla-s (vagy más ismert cms, forum, galériás oldalon, - hogy meg ne sértődjetek

) oldalon végigmennek, de mi alapján? Hogy találják meg? Honnan látják, hogy virít róla: törjetek fel?! Van ilyen adatbázis, ahol már azonosították azokat az ípcímeket, amikről próbálkoztak, ha van, akkor ezeket hogyan tudom pl. felhasználni?
Én egy tipikus kis felhasználó vagyok, aki örült, mint majom a farkának, hogy végre össze tudott hozni egy weboldalt, minden programozási tudás nélkül, és valamit adni az olvasóinak. De most csak vírusokkal szolgálhatok. Szóval kicsit el is vagyok keseredve emiatt... Mindig megkapom, hogy a cms-ek már csak ilyenek, és így kell neked. De segítséget senki nem ad. Egyet megfigyeltem, mindenki tagad. Mindenkinél minden rendben van, az összes cms biztonságos, az összes tárhellyel együtt. Most én emiatt nem fogok tudni megtanulni programozni , és pénzem sincs, hogy másnak fizessek egy oldal lekódolásáért. Viszont, hetente sem fogom a scripteket írtogatni, az biztos. Nagyon szeretem a joomlát, de van egy határ... Tudom, hogy biztosan én hibáztam, de sajnos fogalmam sincs, hogy miben. Van valami ötletetek, jó tanácsotok? Vagy adjam fel?