sziasztok, bocs a téma nyitásért, elég kezdő vagyok joomlában
joomla 1.0.15 -t használok
van egy oldalam, 400 felhasználóval, és kb 200 beküldött hírrel amit kb napi ezren látogatnak.
eddig e107 et használtam, egy másik topicban érdeklődtem hogy hogyan lehetne áthelyezni a fórumot ,az usereket, és a híreket. kb 2 hét keresgélés és szenvedés után végre eljutottam odáig hogy az usereket, illetve a fórumot át tudtam helyezni fireboard alá. egyelőre a saját gépemen fut a joomla,tehát még nem megy élesben.
nos mivel kezdő vagyok joomlában ezért szeretnék kérdezni pár dolgot,mert nem nagyon találtam megoldást
az első kérdésem az lenne hogy
hogyan tudnék egy menüt berakni, amibe pl a saját php kódom fut?
egy űrlapról lenne szó, amit ha kitöltenek , akkor azt 2 email címre automatikusan kiküldi a kitöltött adatokkal.
illetve, van 2 olyan html oldal ami az e107 ben iframe el volt megoldva, abban egy elég hosszú legébelt szöveg van, jó pár képpel.
de ezen kívűl, lenne még jópár html kódos oldal amit szeretnék így berakni 1-1- menü alá
az e107 ben volt egy menü "saját oldal" arra ha ráklikkeltem megírtam html be vagy iframe el frameletem a phpt akkor tökéletesen ment. illetve ha adtam neki menü nevet, akkor automatikusan bekerült a főmenübe.
valami hasonlót keresek joomla alá is, csak nem tudom létezik e valami komponens vagy modul joomla alá.
a válaszokat előre is köszönöm !

(0%)