AdsManager új hirdetéseinek meghívása modulban

Hirdetéskezelő komponens

AdsManager új hirdetéseinek meghívása modulban

HozzászólásHozzászóló: g-easy Dátum: 2008.07.31. 08:48

Felvázolnám a a problémát:

Van egy szuper sablonom, van hozzá szuper ajaxos csilli-villi modul. DE a modulban csak szekciókat lehet megjeleníteni.
Használom az adsmanager-t és az új hirdetéseket (illetve legnépszerűbb, vagy kategóriánként stb.) szeetném a modulba behívni. Ezt máshogy nem, de az RSS-el meg lehet oldani. Biztosan valahogy meg lehet, csak hogyan? Ismer valaki olyan php kódot, vagy bármit amivel egy cikkben lehet RSS-t listázni? Vagy a beépített RSS olvasót be lehet valahogy tenni egy szekcióba?
Módosította: Annamari, időpont: 2008.07.31. 10:53, módosítva 1 alkalommal.
Indok: "nem szedném darabokra a postot" - Bocs, de én meg darabokra szedtem... szabályzat ;)
Avatár
g-easy
Ifjú fórumozó
Ifjú fórumozó

Tagság kezdete: 2007.12.26. 19:41
Figyelmeztetések: (0%)
Adott: 1 köszönetet
Kapott: 3 köszönetet

Re: AdsManager új hirdetéseinek meghívása modulban

HozzászólásHozzászóló: Tóth Tibor Dátum: 2008.07.31. 12:32

Egy kicsit nyakatekert ez a megoldás.
Saját oldal által generált RSS híreket beolvasni cikkbe, ezt szekcióba elhelyezni és innen tovább a csilli-villi modulba? :o
Jó lenne tudni, melyik az a "szuper ajaxos csilli-villi modul"! Én sokat ismerek, de jobb név alapján keresni.
Ha a modul Joomla! 1.5.X kompatibilis, akkor szerintem sokkal egyszerűbb csak azt változtatni, hogy a mysql SELECT ne a szekciókat olvassa, hanem az adsmamager hirdetéseket, beillesztés dátuma alapján sorolva és kész.
Magánüzenetekben kíméljetek segítségkéréssel - erre szolgál a fórum! Köszönöm
Avatár
Tóth Tibor
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Tagság kezdete: 2007.11.23. 01:52
Lakóhely: Szlovákia
Adott: 33 köszönetet
Kapott: 329 köszönetet

HozzászólásHozzászóló: g-easy Dátum: 2008.07.31. 13:11

http://demo.rockettheme.com/jul08/ Ő lenne a template.. és a World , Sport stb. modulokba pedig listáznám az Állat, Ingatlan stb. legújabb hirdetéseket.. Tudni kell a modulról (ha nem ismernéd) hogy annyi a variálás benne, hogy csak a szekciókat tudod választani.. és az alapján automata hívogatja meg a cikkeket..
Avatár
g-easy
Ifjú fórumozó
Ifjú fórumozó

Tagság kezdete: 2007.12.26. 19:41
Adott: 1 köszönetet
Kapott: 3 köszönetet

HozzászólásHozzászóló: Tóth Tibor Dátum: 2008.07.31. 13:39

Kérdés, hogy mi ragadott meg a RokMiniNews-on téged. Az ajaxos csilli-villi modul drag&drop funkciója? Mert létezik Joomla!-hoz jópár ajaxos megjelenítő, ahol csak a tartalmat kell biztosítani - például a AdsManager Module : Latest/Random Ads segítségével (http://www.joomprod.com/index.php?optio ... &Itemid=29)
Ebben a modulban megtalálhatod az adsmanager adatokhoz szükséges SQL parancsokat, ezeket kell beépíteni egy Joomla! 1.5.X kompatibilis ajaxos modulba.
A RokMiniNews módosítása szerintem meglehetősen alapos php/javasript tudást igényel, tehát ahogy gondolod. Megoldható ez is, de lévén fizetett komponens és én már nem vagyok klubtag náluk - nem látom a forrást. :)
Magánüzenetekben kíméljetek segítségkéréssel - erre szolgál a fórum! Köszönöm
Avatár
Tóth Tibor
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Tagság kezdete: 2007.11.23. 01:52
Lakóhely: Szlovákia
Adott: 33 köszönetet
Kapott: 329 köszönetet

Vissza: AdsManager

Ki van jelen