JoomlaFCK 2.6.x

FCKeditor & Joomla! 1.5

Re: JoomlaFCK 2.6.x

HozzászólásHozzászóló: cstibi Dátum: 2008.07.06. 20:09

Bocs, ezt még Localicer hozzászólására írtam, nem vettem észre, hogy közben Tibor is bekapcsolódott.
Persze értem én, hogy azt használok, amit akarok, csak eddig azt hittem, hogy a JoomlaFCK az isten, most meg csodálkozok hogy Ti is mást használtok.
Avatár
cstibi
Haladó fórumozó
Haladó fórumozó

Tagság kezdete: 2007.12.31. 18:27
Figyelmeztetések: (0%)
Adott: 48 köszönetet
Kapott: 6 köszönetet

HozzászólásHozzászóló: Tóth Tibor Dátum: 2008.07.06. 20:17

cstibi, az informatika meglehetősen dinamikus dolog, itt "isteneket", "ikonokat" nagyon veszélyes definiálni. ;)
Magánüzenetekben kíméljetek segítségkéréssel - erre szolgál a fórum! Köszönöm
Avatár
Tóth Tibor
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Tagság kezdete: 2007.11.23. 01:52
Lakóhely: Szlovákia
Adott: 33 köszönetet
Kapott: 329 köszönetet

HozzászólásHozzászóló: cstibi Dátum: 2008.07.06. 21:01

localicer írta:FCKeditor-rajongók figyelmébe ajánlanám Andrew Eddie szerkeztőjét. Talán kevesebb probléma van vele, mint a JoomlaFCK-val.

Megnéztem ezt a JXtended wysiwyg Editor-t, gond nélkül felment és működik is minden böngésző alatt.
A plugin-nek semmi paramétere sincs, ezek szerint az ikonsort sem lehet változtatni? Vagy ebben is lehet valami config file-t buherálni?
Avatár
cstibi
Haladó fórumozó
Haladó fórumozó

HozzászólásHozzászóló: cstibi Dátum: 2008.07.09. 09:36

localicer írta:Ajánlatom nem új editor, hanem csak egy másik implementáció :)
A FCKEditornak 3 változata létezik Joomlához. Az egyiket használtad, a másikat az imént ajánlottam, de van még egy 3. is.

A JCK Editor lenne a harmadik? Most kaptam a Varanka Zoli hírlevelében, kipróbáltam, nagyon tetszik, ajánlom mindenkinek!
Szuper az Image Manager, feltöltés közben át is méretez, csak azt láttam, hogy a már feltöltött kép esetén nem szabad mégegyszer meghívni (dupla klikk a képre), mert akkor mindenféle hibás linkeket rak bele az elérési útba.

Nekem úgy működött, hogy Image manger-rel feltöltöm és beillesztem a képet, majd a kép beillesztés/módosítás gombbal beállítom a buborékszöveget és a linkelt "nagy méetű" képet.

Egy dolgot nem találtam csak meg a képaláírást: ezt csak a Joomla beépített "Kép" gombjával tudtam elérni, de így egy fotó normális beillesztése egy 3 lépcsős folyamat...
Vagy én csinálok valamit rosszul?
Avatár
cstibi
Haladó fórumozó
Haladó fórumozó

Előző

Vissza: FCKeditor

Ki van jelen