Képmappát nem nyit meg

Képmappát nem nyit meg

HozzászólásHozzászóló: farkas76 Dátum: 2008.06.23. 00:32

Sziasztok a problémám a következő:
Az alapból joomlában lévő szövegszerkesztőt használom. Mivel nagyon sok képet akarok feltenni a cikkek illusztrálására ezeket mappákba tettem, hogy tudjak köztük tájékozódni. Ezután próbaképpen egy mappát ftp-n feltöltöttem az images/stories könyvtárba. Ezek után a szövegszerkesztőn alul a kép gombra kattintottam, hogy beszúrjam a képet. A mappát szépen meg is jelenítette sőt mikor rákattintottam felül ki is írta a könyvtárnál a / jel után a mappanevet, de a mappába nem ment bele. Továbbra is az eddigi képeket és a mappát mutatta, tehát maradt az eredeti helyen. Hogyan tudnám megnyitni a mappát és látni a tartalmát, hogy beszúrjam a képet. Nem akarok minden elérési utat kézzel beírni. Légyszi segítsetek. Köszi (A weblap az extrán van, ha ez számít ebben az esetben.)
Avatár
farkas76
Ifjú fórumozó
Ifjú fórumozó

Tagság kezdete: 2008.06.19. 23:27
Figyelmeztetések: (0%)
Adott: 10 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

Re: Képmappát nem nyit meg

HozzászólásHozzászóló: mategm Dátum: 2008.06.23. 08:57

Azt hiszem számít.
Igaz, én már régóta az FCK Editor-t használom oldalaimon, de az extrán soha semmit nem sikerült megnyitnom.
http://lakevelence.com - Velencei-tavi események
Avatár
mategm
Moderátor
Moderátor

Tagság kezdete: 2007.12.12. 15:21
Lakóhely: Agárd, Velencei-tó
Adott: 38 köszönetet
Kapott: 33 köszönetet

HozzászólásHozzászóló: farkas76 Dátum: 2008.06.23. 15:21

Ez nem valami örömteli hír. :-( Mindegy majd adok neki mád fájlneveket, hogy tudjam mi micsoda.
Avatár
farkas76
Ifjú fórumozó
Ifjú fórumozó

HozzászólásHozzászóló: farkas76 Dátum: 2008.06.24. 16:11

Tettem egy érdekes megfigyelést. (Ma ugyanis a munkahelyen is kipróbáltam és ott belement a mappába.) Ha a stories mappán belüli almappában képek vannak nem megy bele. Ha az almappába még almappa van és abban van kép akkor belemegy. Nem tudom mi lehet a jelenség oka, csak megfigyeltem. :|
Avatár
farkas76
Ifjú fórumozó
Ifjú fórumozó

Vissza: WYSIWYG-szerkesztők

Ki van jelen

Jelen fórumot olvasó felhasználók: Nincs regisztrált felhasználó és 0 vendég