Kedves Tibor!
Kösz a választ! OK, lehiggadtam, csak tegnap nagyon felnyomta az agyvizem ez a kiegészítő, mert próbálnék vele egyről a kettőre jutni, hogy használható legyen, és nem nagyon akarja. Mindenesetre aszem' azért jogosan mondtam, hogy nem támogatott, mert amint látod, az előttem érdeklődő utoljára júniusban próbálkozott, és azóta is semmi. És ez messze nem azt jelenti, hogy nektek kéne kötelezően támogatni! Úgy gondolom, hogy a magyar Joomlások csak felnéznek 1x-2x ide is, és ha valaki használja, akkor tud érdemben legalább annyit ide írni, hogy "öreg hagyd, ez a kiegészítő még nincs azon a szinten, várd meg a köv. verziót...". A hozzászólásom nem arra vonatkozott, hogy máshol kaptam-e vagy sem választ. Kaptam, sőt én is adtam, ahol tudok valamit segíteni, ott megteszem.
Összefoglalva --- AdsManager 2.2.2 + Joomla 1.5.7 + Extra.hu =
1 - a telepítése az extra miatt nem megy automatikusan
2 - be kell kapcsolni az örökölt módot
3 - nem egyértelmű számomra, hogy hogyan építem fel a hirdetéseknél bekért mezőket (hozzá tudom adni, de a paraméterezése szerintem nem átlátható)
4 - a megjelenő hirdetés kinézetének testreszabása dettó kínai
5 - a felhasználónak és az adminnak küldött e-mailek csak úgy szabhatók testre (mint utólag megtudtam), hogy bele kell nyúlni a forráskódba (kis PHP+HTML ismeretet igényel)
6 - a lejáró hirdetésre figyelmeztető automata email testre szabható = saját szöveget lehet beszúrni
Végszó:
Egyelőre nem adjuk fel, még jobban elmerülök benne, aztán majd megírom mire jutottam.
Sőt, kipróbálom fizetős oldalon is, ha lesz egy kis időm, aztán meglátjuk.
DE
ha valakinek vannak használható ötletei, azt szívesen veszem.
Üdv: bartaszili