Tisztelettel köszöntök mindenkit, mint újonan érkezett!
Egyszerre válaszolnék és kérdeznék is... A Freeweb csak akkor engedi a mail() függvény használatát, ha a függvényben Headerként szerepel az a kód, amit a Freeweb admin felületén lehet lekérni a levélküldés szolgáltatás aktiválásakor (hasonlóan az adatbázis jelszó lekéréshez). Valószínűleg ez okozza a Freewebes hibaüzik (egyik) oka. A kódot "X-FW-MailID: azonosító" szöveggel kell betenni - természetesen az "azonosító" szó helyére kell a kód.

A kérdésem ehhez kapcsolódik: hol tudom a nevezett kódot a helyére tenni? Sajnos a php-ben nem vagyok otthon, programozást is inkább csak tanulom. Joomla 1.5.8-at tettem fel.
Gyanakszom, hogy a ./components/com_mailto/controller.php 138. sora táján, de belezavarodtam a szintaxisba, és abban sem vagyok biztos, hogy máshol kell-e még csinálni vele valamit?mambo-ra találtam megoldást a neten, de hát nem csak a név változott...

Ja, még egy megjegyzés (csak nem látok szerkesztési lehetőséget): a Freeweb kényszerűség, oda van regelve a domain, ami alá dolgoznom kellene, és nem akar a tulajdonosa változtatni rajta, fizetni meg még kevésbé.