Media manager

Gondjaid vannak Joomla! 1.0 webhelyed kezelésében? Itt segítséget kaphatsz

Moderátor: Moderátorok

Media manager

HozzászólásHozzászóló: karlo Dátum: 2008.11.17. 12:32

Sziasztok!

Egy külföldi tárhellyel próbálkoztam (321hosting.info), az adminisztrációs felület vistapanel-es és egy kattintással telepíthető a joomla 1.0.15 is. Fel is telepítettem,de akadt egy olyan problémám hogy a "Media manager" menüben megjelenő mappák, képek, mp3 fájlokra nem lehet ráklikkelni és így az url cím nem jelenik meg. Nem lehet-e hogy köze van ehhez a Media manager ablakban megjelenő reklám linkekhez? Mellékeltem egy képet
Kód: Az összes kijelölése
http://kepfeltoltes.hu/081116/11478_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Lehet ezt a problémát valahogy orvosolni?
A tárhelyről segítségért egy fórumra irányítanak, próbálkoztam ott is, de nem kaptam választ ... és az angolságom is hiányos.
Még annyit, hogy egy másik tárhellyel is próbálkoztam (szintén vista paneles)és ott is ugyanez a hiba. Ha ftp-vel telepítem fel a joomla-t akkor semmi nem jelenik meg, a címhez nem tartozik semmi.

Köszönöm a segítségét!
karlo
Kezdő fórumozó
Kezdő fórumozó

Tagság kezdete: 2008.11.17. 12:20
Figyelmeztetések: (0%)
Adott: 0 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

Re: Media manager

HozzászólásHozzászóló: karlo Dátum: 2008.11.17. 19:23

Időközben egy isteni sugallatra megpróbáltam Explorer-rel megnyitni az Admin felületet és máris működik a dolog! :)
Amit észrevettem, hogy a FF-es megnyitásnál a Media manager ablakán belül helyezkedtek el a reklámlinkek, az explorer-nál viszont kívül. tehát jól tippeltem, hogy köze van a problémámhoz a linkeknek.
karlo
Kezdő fórumozó
Kezdő fórumozó

Tagság kezdete: 2008.11.17. 12:20
Figyelmeztetések: (0%)
Adott: 0 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

Vissza: Adminisztráció – 1.0

Ki van jelen

Jelen fórumot olvasó felhasználók: Nincs regisztrált felhasználó és 0 vendég