Ha nyelvet váltok akkor a SOBI2 komponens is nyelvet vált. Ez így rendben is lenne de a SOBI2 adminjában meg lehet adni a komponens nevét. Amit Magyarul meg is adtam. Most a neve "Adatbázis". Viszont hiába váltok nyelvet a komponens neve akkor is "Adatbázis" marad. Ami angolul nem igazán érthető. Csináltam a joomfish-nek egy XML filet, ami elvileg kiszedné a SOBI2 konfigjából a komponens nevét és remélhetőleg le is fordítaná, de nem működik az XML file, mert nem tudom megadni az XML file-ban a "fieldid" mezőt. Mivel a sobi_config táblában nem létezik ilyen sorszámozott mező. Hozzá akartam adni egy új mezőt ehhez a táblához, hogy meg tudjam utánna adni ezt az XML file-ba, de állandóan ezt a hibaüzit kapom MySQL-ben:
- Kód: Az összes kijelölése
ERROR 1075: Incorrect table definition; There can only be one auto column and it must be defined as a key
Az XML file-on így nézne ki a joomfish-hez:
- Kód: Az összes kijelölése
<?xml version="1.0" ?>
<joomfish type="contentelement">
<name>SOBI2 Config</name>
<author>Sigrid Suski</author>
<version>1.0</version>
<description>Definition for SOBI2 Config</description>
<reference type="content">
<table name="sobi2_config">
<field type="referenceid" name="fieldid" translate="0">id</field>
<field type="titletext" name="configValue" translate="1">Name</field>
</table>
</reference>
</joomfish>
Sajnos a "fieldid" mező nélkül nem tudja a joomfish lefordítani a konfig beállításokat. Valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudok egy ilyen mezőt létrehozni a jos_sobi2_config táblában? Vagy hogyan tudnám máshogy a komponens nevét lefordítani több nyelvre?

(0%)