Gyártó a termékhez nem rendelhetők

Gyártó a termékhez nem rendelhetők

HozzászólásHozzászóló: szbstvn Dátum: 2008.11.07. 20:21

Egy érdekes jelenség ... feltöltöttem a gyártókat és a választhatók is a termék felvitelnél, de nem tárolja a VM a választást.
Nem a adminisztrátroik felületen hanem minel nagy számosságuk ezért közvetlenül a gyártó táblába.

Valahol máshol is kell még vmit feltölteni? Bár néha sikerült felvinni mégis aztán nem... Miért?
szbstvn
Kezdő fórumozó
Kezdő fórumozó

Tagság kezdete: 2008.09.02. 15:24
Figyelmeztetések: (0%)
Adott: 1 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

Re: Gyártó a termékhez nem rendelhetők

HozzászólásHozzászóló: juhaszb Dátum: 2008.11.12. 14:54

Hi,

gondolom csv-ből töltötted fel. Ha nem akkor próbáld meg a CSV improved komponenssel. Ott meg tudod adni, hogy milyen mezőket akarsz feltölteni és egyszerre letudod az összes terméket.
Segítségedre lesz az alábbi fórumtéma:
csv-improved-t398.html

Hasonlóképpen én is jártam, de csak akkor, ha 1.0.15 verziót frissítettem 1.1.2-re. Ott én is beállítottam, az adott értéket. Mentés után meg is jelent, másnapra "elfelejtette".
juhaszb
Ifjú fórumozó
Ifjú fórumozó

Tagság kezdete: 2008.08.13. 13:01
Adott: 5 köszönetet
Kapott: 8 köszönetet

Re: Gyártó a termékhez nem rendelhetők

HozzászólásHozzászóló: szbstvn Dátum: 2008.11.12. 22:24

juhaszb írta:Hi,

gondolom csv-ből töltötted fel. Ha nem akkor próbáld meg a CSV improved komponenssel. Ott meg tudod adni, hogy milyen mezőket akarsz feltölteni és egyszerre letudod az összes terméket.
Segítségedre lesz az alábbi fórumtéma:
csv-improved-t398.html

Hasonlóképpen én is jártam, de csak akkor, ha 1.0.15 verziót frissítettem 1.1.2-re. Ott én is beállítottam, az adott értéket. Mentés után meg is jelent, másnapra "elfelejtette".

Hi

Nem csv ... navicat-tal csináltam. nNem tudom mivolt a gond, de kiüritettem majd ujra fel. xref táblába is felvittem mindent terméket egy gyártóval. Nos ez már legalább már módositható.
szbstvn
Kezdő fórumozó
Kezdő fórumozó

Tagság kezdete: 2008.09.02. 15:24
Adott: 1 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

Vissza: VirtueMart

Ki van jelen

Jelen fórumot olvasó felhasználók: Nincs regisztrált felhasználó és 1 vendég