Gondoltam nyitok ennek egy új topicot. A problémám nem újkeletű, amióta létezik a Fireboard azóta kinlódom vele. Nem hiszem el, hogy nem lehetne ezt végre megoldani végleg valahogy.
Következő a gondom.
Előzőleg 1.0.3-as Fireboard-ot használtam, abból is a stabil változatot. Aztán most marha fejemmel frissítettem az 1.0.4-re, hogy az majd jobb lesz és ismét előjött egy régi probléma. Arról van szó, hogy a Fireboard-ot én CB 1.1-el használom. A Fireboard beállításait bele is integráltam a CB-be úgy ahogy azt kell. Viszont megint előjött az a probléma, hogy a CB felületén hiába állítom be, hogy a legújabb hozzászólás legyen elöl, akkor is a legelső, legrégebbi kommentet teszi előre! És mindíg lapozni kell, hogy a felhasználó láthassa a legfrissebb kommentet. Annak idején az 1.0.3-al is sokat szenvedtem, persze nem hozott semmilyen eredményt. A végső megoldás az volt, hogy az egész Fireboardot uninstallozni kellett, és egy szűz telepítést kellett csinálni. Na most ez elképzelhetetlen, mert azóta lettek hozzászólásaim is a fórumban. Ami megoldásokat olvastam a bestofjoomlán, hogy újra rá kell nyomni az CB integrációra és akkor megjavul, de persze ez sem vezetett eredményre, ráadásul inyenkor mindenkinek az "aláírása" is eltűnik, és írhatja be újra.
Feltételezem, hogy a Fireboard nem kapja meg a MySQL-ből a beállításokat, és nem a beállításoknak megfelelően állítja be a nézetet. Leellenőriztem MySQL-ben a felhasználók beállításait, és amit CB-ben átállítok, az MySQL-ben is látszik, szóval oda bekerül az amit kint beállítok. Viszont a Fireboard valamiért nem veszi figyelembe ezeket a beállításokat. Az "aláírást" azt beszúrja a fórumba, csak a fórum nézetet nem veszi semmibe.
Valaki hozzáértő segítségére lenne szükségem, hogy mit hol állítsak át, hogy a default beállítás az legyen, hogy a legfrissebb hozzászólás van elöl és nem a legrégebbi. Ha ezt sikerülne valahol végleg mindenkinél átállítani, akkor ki is kapcsolám azt a mezőt a CB-ban, ahol ezt állítani lehetne, mert teljesen felesleges. Úgy is mindenki a legfrissebb hozzászólásra kíváncsi, nem a leg régebbire.
Szóval legyen szíves valaki kegyelmezzen meg és segítsen, mert iszonyatosan idegesítő ez a probléma.
Joomla 1.0.13 Fixed
FireBorad 1.0.4 patched
CB 1.1
Joomlatarhely.hu

(0%)