1.0.4 - Az első hozzászólás az utolsó

Fórum komponens

Moderátor: Moderátorok

1.0.4 - Az első hozzászólás az utolsó

HozzászólásHozzászóló: none Dátum: 2008.01.04. 09:48

Gondoltam nyitok ennek egy új topicot. A problémám nem újkeletű, amióta létezik a Fireboard azóta kinlódom vele. Nem hiszem el, hogy nem lehetne ezt végre megoldani végleg valahogy.

Következő a gondom.

Előzőleg 1.0.3-as Fireboard-ot használtam, abból is a stabil változatot. Aztán most marha fejemmel frissítettem az 1.0.4-re, hogy az majd jobb lesz és ismét előjött egy régi probléma. Arról van szó, hogy a Fireboard-ot én CB 1.1-el használom. A Fireboard beállításait bele is integráltam a CB-be úgy ahogy azt kell. Viszont megint előjött az a probléma, hogy a CB felületén hiába állítom be, hogy a legújabb hozzászólás legyen elöl, akkor is a legelső, legrégebbi kommentet teszi előre! És mindíg lapozni kell, hogy a felhasználó láthassa a legfrissebb kommentet. Annak idején az 1.0.3-al is sokat szenvedtem, persze nem hozott semmilyen eredményt. A végső megoldás az volt, hogy az egész Fireboardot uninstallozni kellett, és egy szűz telepítést kellett csinálni. Na most ez elképzelhetetlen, mert azóta lettek hozzászólásaim is a fórumban. Ami megoldásokat olvastam a bestofjoomlán, hogy újra rá kell nyomni az CB integrációra és akkor megjavul, de persze ez sem vezetett eredményre, ráadásul inyenkor mindenkinek az "aláírása" is eltűnik, és írhatja be újra.

Feltételezem, hogy a Fireboard nem kapja meg a MySQL-ből a beállításokat, és nem a beállításoknak megfelelően állítja be a nézetet. Leellenőriztem MySQL-ben a felhasználók beállításait, és amit CB-ben átállítok, az MySQL-ben is látszik, szóval oda bekerül az amit kint beállítok. Viszont a Fireboard valamiért nem veszi figyelembe ezeket a beállításokat. Az "aláírást" azt beszúrja a fórumba, csak a fórum nézetet nem veszi semmibe.

Valaki hozzáértő segítségére lenne szükségem, hogy mit hol állítsak át, hogy a default beállítás az legyen, hogy a legfrissebb hozzászólás van elöl és nem a legrégebbi. Ha ezt sikerülne valahol végleg mindenkinél átállítani, akkor ki is kapcsolám azt a mezőt a CB-ban, ahol ezt állítani lehetne, mert teljesen felesleges. Úgy is mindenki a legfrissebb hozzászólásra kíváncsi, nem a leg régebbire.

Szóval legyen szíves valaki kegyelmezzen meg és segítsen, mert iszonyatosan idegesítő ez a probléma.

Joomla 1.0.13 Fixed
FireBorad 1.0.4 patched
CB 1.1
Joomlatarhely.hu
Avatár
none
Haladó fórumozó
Haladó fórumozó

Tagság kezdete: 2007.12.12. 17:23
Figyelmeztetések: (0%)
Adott: 16 köszönetet
Kapott: 5 köszönetet

Re: 1.0.4 - Az első hozzászólás az utolsó

HozzászólásHozzászóló: none Dátum: 2008.01.04. 10:55

Kicsit pontosítanék.

Szóval van egy téma, ami már 4 oldalas. Ha beállítom, hogy a legújabb hozzászólás, legyen elöl, és pl. meg akarom nézni a fórum témát, akkor alapértelmezettként a 4. oldalt mutatja, nem pedig az első oldalt! Tehát a 4. oldalon van a legelső, legrégebbi hozzászólás, és az első oldalon van a legfrissebb hozzászólás. De sosem az első oldalt mutatja, hanem a 4.-et a legútolsót! És mindíg rá kell kattintani vagy az "első" linkre, vagy az "1" oldal jelző számra, hogy el lehessen olvasni az első oldalon a legfrissebb hozzászólást. Persze ha átállítom a beállításban a CB adatlapnál, hogy a "legrégebbi hozzászólás" jelenjen meg elsőnek, akkor persze az első oldalon mutatja a legrégebbi kommentet, nem a 4. oldalon. Tiszta vicc. És ez Stabil????
Avatár
none
Haladó fórumozó
Haladó fórumozó

HozzászólásHozzászóló: none Dátum: 2008.01.05. 19:33

Valaki tudna segíteni? Elég idegesítő a probléma!

Köszönöm!
Avatár
none
Haladó fórumozó
Haladó fórumozó

HozzászólásHozzászóló: stancy Dátum: 2008.03.05. 16:05

Helo none!

Sikerült megoldanod a problémát? Met nekem is ez a bajom..

Vagy esetleg valaki tudná a módját, megköszönnénk.
stancy
Ifjú fórumozó
Ifjú fórumozó

Tagság kezdete: 2008.01.07. 12:43
Lakóhely: Budaörs
Adott: 5 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

Vissza: Fireboard

Ki van jelen

Jelen fórumot olvasó felhasználók: Nincs regisztrált felhasználó és 0 vendég