Telepítettem a VirtueMart-ot magyar joomla-mra és az ékezetes betűk helyett csak krixkraxok jelennek meg. Tudom, hogy karakterkódolási probléma, de hol kell beavatkoznom, mert az összes többi magyarított komponens jól működik?
Nem tudom honnan töltötted le, de az általam letöltött csomagban UTF-8 karakterkódolással vannak mentve a nyelvi fájlok. Ha saját magad szeretnéd a karakterbeállításokat elvégezni, akkor az összes könyvtárban levő (language pack) hungarian.php fájlon végig kell menni és elvégezni a WIKI-ben leírtakat.
Lehet, hogy csak egyszerűen lassú az elérhetőség, ha jól látom, akkor a 000webhost a kiszolgáló. Ott előfordul. Próbáld még meg a könyvtárakat 777-re állítani ( a felette lévőket is).
.000webhost a kiszolgáló. Ott előfordul. Próbáld még meg a könyvtárakat 777-re állítani
Nem sikerül felrakni a magyarítást. Nem engedi a VirtueMart mappáit átállítani 777-re Módosítani, bemásolni törölni se, semmit, se ftp-vel, se a saját file managerrel
Ehhez hasonló üzeneteket ad ki: Warning: ftp_put() [function.ftp-put]: Rename/move failure: No such file or directory in /home/files/public_html/includes/filesystem.inc.php on line 1367