Archívum komponens

Archívum komponens

HozzászólásHozzászóló: bobix Dátum: 2008.11.03. 16:44

Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a Joomla cikk-archívum kezelőjével. Egy modult már elhelyeztem a főoldalon, ami a legutóbbi 3 hónap archívumát jeleníti meg. Azonban szeretnék egy menüpontot, amivel elérhető lenne a teljes archívum. Létre is hoztam a menüpontot, "Archivált cikkek listáját" kiválasztva, de a konfigurálásnál nagy hiányosságokat véltem felfedezni. Nem lehet kategóriát választani, amiből kivegye az archivált cikkeket, és a megjelenítésen sem sokan lehet állítgatni (pld. hogy csak a cikkek nevét mutassa, a bevezetőt nem).
Esetleg nem tudna valaki egy profibb komponenst (nem modult!!), amin kényelmesen testre szabhatnám az archívumlistám kinézetét?
Előre is köszönöm a segítséget!
bobix
Kezdő fórumozó
Kezdő fórumozó

Tagság kezdete: 2008.10.15. 23:38
Figyelmeztetések: (0%)
Adott: 3 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

Re: Archívum komponens

HozzászólásHozzászóló: bobix Dátum: 2008.11.05. 13:14

Valaki heeeelp! Csak én tudok ilyen nehéz dolgokat kérdezni...? :cry:
bobix
Kezdő fórumozó
Kezdő fórumozó

Tagság kezdete: 2008.10.15. 23:38
Adott: 3 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

Re: Archívum komponens

HozzászólásHozzászóló: pcMANiac Dátum: 2008.11.05. 15:26

Sajos miután egy cikket beteszel az archívumba, onnantól megszűnik a szekcióba és kategóriába sorolása. Csak ömlesztett archíve cikk lesz belőle. Ez kikerülheted, ha nem archíválod valójában a cikkeket, csak mondjuk létrehozol egy archíve szekciót vagy kategóriát és mikor normál esetben archíválnád, ott ehelyett megváltoztatod a cikk szekcióját. Ha így teszel, akkor normál címlap-blog vagy címlap-lista elrendezésben meg tudod jeleníteni és szűrni is tudod a megjelenő kategóriákat.
A probléma megoldás titka: Találd meg azt, aki majd megoldja!
Avatár
pcMANiac
Haladó fórumozó
Haladó fórumozó

Tagság kezdete: 2008.07.24. 16:20
Adott: 17 köszönetet
Kapott: 18 köszönetet

Vissza: Egyéb

Ki van jelen

Jelen fórumot olvasó felhasználók: Nincs regisztrált felhasználó és 0 vendég