Joomfish összekapcsolása a Phoca Gallery-vel

A nyelvek használatával és a többnyelvű weboldalakkal kapcsolatos kérdésed van? Tedd fel itt!

Joomfish összekapcsolása a Phoca Gallery-vel

HozzászólásHozzászóló: coilevi Dátum: 2008.10.30. 21:45

Felraktam a Phoca Gallery-t (2.0.2.), telepítettem hozzá a magyar nyelvi fájlokat, szépen fut. Az oldalam viszont többnyelvű lesz, és nem tudom összekapcsolni ezt a komponenst a Joomfish-sel (ami szintén gond nélkül fut). Tudnátok segíteni?

Letöltöttem a Phoca Gallery-hez tartozó Joomfish fájlt innen, de installáláskor hibaüzenetet kapok: "Hiba: Nem található Joomla! XML telepítőfájl a csomagban." (1.5.7-es J!, 2.0.2-es Phoca, és a linkelt oldalról a joomfishPhocaGallery2.zip. Aztán próbáltam a joomfishPhocaGallery.zipet is, de azt sem fogadta el.)

Vagy nem telepítéssel kell ezt a fájlt feltenni? Akkor viszont hova kell bemásolnom? Nézegettem a Joomla könyvtárait, de nem világos. Nézegettem a http://www.phoca.cz/forum/ angol topikjait is, de nem találtam megoldást erre a kérdésre.

(Ezt a kérdést már feltettem egy másik topikban korábban, de lehet, hogy nem jó helyre.)
coilevi
Haladó fórumozó
Haladó fórumozó

Tagság kezdete: 2008.03.26. 22:15
Figyelmeztetések: (0%)
Adott: 30 köszönetet
Kapott: 37 köszönetet

Re: Joomfish összekapcsolása a Phoca Gallery-vel

HozzászólásHozzászóló: localicer Dátum: 2008.10.31. 15:37

Alássan jelentem, a Christer Toivonen által készített XML fájlokat sikerült fordításra bírnom. A Joom!Fish Tartalomelemek telepítőjével nem sikerült őket feltöltenem, viszont feltöltöttem a két XML-t az /administrator/components/com_joomfish/contentelements könyvtárba, és a Fordítás képernyőn a Tartalomelemek legördülőben megjelent a két Phoca-elem.
Tamás, a honosító
:: Körülnéztél már a bővítménytárunkban? :: http://www.joomla.org.hu/letoltesek/bovitmenytar.html :: a magyarítások lelőhelye is
Avatár
localicer
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Tagság kezdete: 2007.11.25. 21:41
Lakóhely: Mozsgó
Figyelmeztetések: (0%)
Adott: 17 köszönetet
Kapott: 205 köszönetet

A következő fórumtag köszönte meg localicer hozzászólását:
coilevi

Re: Joomfish összekapcsolása a Phoca Gallery-vel