További freeweb gondom, hogy az adminisztrációból előnézetet kérve semmiféle grafikai elem nem jelenítődik meg, csak a nyers szöveg, többé-kevésbé pozicionálva. Telepítés egyébként rendben lement, belépek, már örülnék, és pont, vége van.
Az ATW tárhelyszolgáltatóval sem jártam jobban, másik topic alapján más is hasonló cipőben, telepítés után millió hibaüzenet a képernyő tetején leendő honlap nyitásakor, továbbá a magyar ékezetes betűk helyett mindenféle "szemét" karakterek, szinte olvashatatlan. Néztem a vonatkozó topic-okat, megoldás nincs.
Az Extra.hu-ra jelenleg már napok óta folyamatosan nem lehet regisztrálni. "Tisztelt Látogató! A regisztráció átalakítás miatt szünetel! Köszönjük megértését!" Ez így harc nélkül kiesett.
Elég nagy bajban vagyok, mert már hetek óta dolgoztam egy bemutató honlapon egy most keddi prezentációhoz, még csak koncepció szintű a project, ezért nem végleges tárhelyre regisztráltam. Az anyag a CWI-n volt eddig (erre a tippet itt a fórumon kaptam), relatíve simán települt, ezután a JOOMLA minden hiba nélkül ment is ott. Egészen péntek estig. Ekkor a CWI megszüntette a szolgáltatását. Kiküldtek egy körlevelet, hogy "Hírlevél, első és utolsó":
"Kedves felhasználónk!
Sajnálattal közöljük, hogy szolgáltatásaink meg fognak szűnni, ezért mindenkinek javasoljuk,
hogy amilyen fájlokra, adatbázisra szüksége van, azt most mentse le, és keressen egy
másik helyet oldalának.
Ezzel kapcsolatban jelenleg nem tudunk több információt szolgáltatni, tehát emailt ne írj nekünk.
Üdvözlettel: CWI"
Honlapjukon hír ugyanerről: "Sajnálattal értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy rajtunk kívűl álló okok miatt, a szolgáltatásaink jelenleg szünetelnek. További információkat itt az oldalon fogunk közölni."
Na, róluk is ennyi, lecsapott rájuk az FBI, és pánikszerűen elmenekültek?
A kérdés, hogy létezik-e tökéletesen működő, ingyenes tárhelyszolgáltató, ahol levelezés, bürökrácia nélkül gyorsan meg lehetne csinálni egy demooldalt...? Mindenkitől elnézést kérek az OFF szagú szövegért, ha nem épp szívinfarctus körül járnék már az egész hétvégés szívássorozat miatt, nyilván nem írtam volna ide ezt.... PLS HELP!

(0%)