Üdv nektek, jó hogy megtaláltam ezt a topicot, mert ugyanez a problémám, viszont úgy látom megoldást senki sem tud.
Alapvető lenne egy videólejátszónál, hogy tekerni lehessen előre benne, kipróbáltam már párat, de egyik sem tartalmazta ezt a lehetőséget. Mivel én nagy méretű videókat is publikálok (1-200 Mb-os, 1-2 órás), nagyon jó lenne, ha előre lehetne tekerni mondjuk a 30. percig rögtön, mert így csak azon részein lehet pozicionálni, amit már letöltött a szerverről, ha valaki a 30. perctől szeretné nézni, annak így végig kell várnia azt nem kevés időt, amíg odáig betölti a videót, hát igen sajnos ez így elég abszurd..
Nem tudom különleges flv fájl kell-e esetleg hozzá, indexelt vagy valami más trükkel készített, én nem látok extra lehetőséget mikor konvertálom át a videót a publikálásra szánt flv-be. (Azért ebbe, mert a nagy videómegosztó honlapok szintén ezt használják valami okból..) Persze náluk megszoktuk, hogy előre lehet tekerni bármekkora intervallumot, és pár mp bufferelés után onnan megy a videó tovább.
Szóval akkor én is csatlakozok Piszi kéréséhez, ha bárki tud olyan lejátszót joomla alá, ami tudja ezt a funkciót, vagy valami trükköt a népszerűekhez (mint pl az AllVideos, amit én is használok), ami megoldja a problémát, ne habozzon megosztani velünk.