PonyGallery magyar nyelvi fájl

A nyelvek használatával és a többnyelvű weboldalakkal kapcsolatos kérdésed van? Tedd fel itt!

PonyGallery magyar nyelvi fájl

HozzászólásHozzászóló: Luby Dátum: 2008.10.02. 16:35

Ma vettem észre, hogy az első hozzászólásban belinkelt PonyGallery magyar nyelvi fájl, már nem található meg a Novoportálon, ezért gondoltam felteszem ide az általam, a fenti leírás alapján módosított, a Joomla!1.5-höz való PonyGallery magyar nyelvi fájlját.

A kicsomagolt hu-hu.php fájlt FTP-n töltsd fel a components/com_ponygallery/language könyvtárba.
hu-hu.zip
(22.34 KB) 6 alkalommal.
A "Köszönet" gomb nem harap! ...a "Kereső" sem!! ;-)
Avatár
Luby
Gyakorlott fórumozó
Gyakorlott fórumozó

Tagság kezdete: 2007.12.13. 20:40
Lakóhely: Witten, Németország
Figyelmeztetések: (0%)
Adott: 20 köszönetet
Kapott: 66 köszönetet

Re: PonyGallery magyar nyelvi fájl

HozzászólásHozzászóló: Luby Dátum: 2008.10.03. 11:22

Szeretném kérdezni, hogy ki helyezte át ide a hozzászólásomat az eredeti helyéről? :-X
és ha már áttette akkor miért nem hagy ott egy linket, hogy ezentúl a fájl itt található? :shock:
vagy miért nem változtatja meg a hozzászólás szövegét egy kicsit?
Aki csak ezt a hozzászólást olvassa az hülyének néz, ha írom hogy
Luby írta:Ma vettem észre, hogy az első hozzászólásban belinkelt...
, hiszen ez az első hozzászólás ebben a témában!
Legalább kijavíthatnátok akkor a linket "az első hozzászólásban"
A magyarnyelvi fájlt pedig zvaranka honlapjáról, innen.

A cikk címe sem valami pontos amit adtál neki! Hiszen ez csakis a Joomla 1.5.x verziókhoz való PonyGallery nyelvi fájlja.

Már másodszor (amiről tudok) bontatok szét egy összefüggő témámat, miért? :o

Légyszives javítsd ki és utána törölheted ezt a hozzászólást, ha gondolod!!
A "Köszönet" gomb nem harap! ...a "Kereső" sem!! ;-)
Avatár
Luby
Gyakorlott fórumozó
Gyakorlott fórumozó

Tagság kezdete: 2007.12.13. 20:40
Lakóhely: Witten, Németország
Adott: 20 köszönetet
Kapott: 66 köszönetet

Re: PonyGallery magyar nyelvi fájl

HozzászólásHozzászóló: Tóth Tibor Dátum: 2008.10.03. 11:54

Kedves Luby!

A hozzászólásodat az egyik moderátor helyezte át.

Pár észrevétel a témához:
1. Szerintem teljesen irreleváns, hogy a fórumban hol van elhelyezve - mindenképp rossz helyen van!
Már egy ideje működik a Bővítménytárunk - ennek ott a helye. Szerintem mindenki ott keresi leginkább, nem a fórum témájának x-edik hozzászólásában.
2 Hasonló esetekben célszerű felvenni a kapcsolatot localicer-el - ő a leghivatottabb kapcsolat a fordítások/Bővítménytár ügyben.
3. Mivel a fordítás Varanka Zoli műve - és ha jól értelmeztem - Te csak módosítottad Jommla! 1.5-re (kódolás + kezdő sorok!) - szerintem célszerű Zoli véleményét is kikérni.
Varanka Zoli a következő feltélek elfogadásához köti a letöltést:
A licensszel egyet kell érteni:

Joomla összetevők magyar verzió licensz A Mambo/Joomla összetevők fordítása, karbantartása jelentős munkát igényelt és igényel, ezért alkottam meg az alábbi liszencet. * A felhasználó ingyenesen használhatja, telepítheti a nyelvi fájlokat saját webportáljára. A fájlokba igénye szerint belejavíthat, átdolgozhatja a szöveget (például tegezős formába). * Az innen letöltött nyelvi fájlokat a GPL/GNU licensz értelmében nem értékesítheti, letöltésként nem publikálhatja. Közvetlen publikálás helyett javaslom link használatát a NovoPortal Letöltések oldalához. Amennyiben hibát észlel a fordításban, kérem a Kapcsolat menüpontnál jelezzen vissza, hogy mielőbb el tudjam végezni a javítást.

És itt a bökkenő: "... Az innen letöltött nyelvi fájlokat a GPL/GNU licensz értelmében nem értékesítheti, letöltésként nem publikálhatja. Közvetlen publikálás helyett javaslom link használatát a NovoPortal Letöltések oldalához...."
Kértél írásos/szóbeli engedélyt Varanka Zolitól? :o

Ami a moderációt illeti - Szabályzatunk alapján - ez a moderátorok joga/munkája/feladata.
Mivel hozzászólásod nem szabálysértő, ezért nem töröljük - csak olyanoknál járunk el, ahol egyértelmű a szabályzatszegés.

Felhívnám még a figyelmeded a magánüzenetküldő rendszerünkre. Célirányosan tudsz adminisztrátorokat/moderátorokat címezni - ilyen és hasonló hangnemű észrevételeiddel. ;)
Magánüzenetekben kíméljetek segítségkéréssel - erre szolgál a fórum! Köszönöm
Avatár
Tóth Tibor
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Tagság kezdete: 2007.11.23. 01:52
Lakóhely: Szlovákia
Adott: 31 köszönetet
Kapott: 327 köszönetet

Vissza: Nyelv

Ki van jelen