Kedves Luby!
A hozzászólásodat az egyik moderátor helyezte át.
Pár észrevétel a témához:1. Szerintem teljesen irreleváns, hogy a fórumban hol van elhelyezve - mindenképp rossz helyen van!
Már egy ideje működik a
Bővítménytárunk - ennek ott a helye. Szerintem mindenki ott keresi leginkább, nem a fórum témájának x-edik hozzászólásában.
2 Hasonló esetekben célszerű felvenni a kapcsolatot
localicer-el - ő a leghivatottabb kapcsolat a fordítások/Bővítménytár ügyben.
3. Mivel a fordítás Varanka Zoli műve - és ha jól értelmeztem - Te csak módosítottad Jommla! 1.5-re (kódolás + kezdő sorok!) - szerintem célszerű Zoli véleményét is kikérni.
Varanka Zoli a következő feltélek elfogadásához köti a letöltést:
A licensszel egyet kell érteni:
Joomla összetevők magyar verzió licensz A Mambo/Joomla összetevők fordítása, karbantartása jelentős munkát igényelt és igényel, ezért alkottam meg az alábbi liszencet. * A felhasználó ingyenesen használhatja, telepítheti a nyelvi fájlokat saját webportáljára. A fájlokba igénye szerint belejavíthat, átdolgozhatja a szöveget (például tegezős formába). * Az innen letöltött nyelvi fájlokat a GPL/GNU licensz értelmében nem értékesítheti, letöltésként nem publikálhatja. Közvetlen publikálás helyett javaslom link használatát a NovoPortal Letöltések oldalához. Amennyiben hibát észlel a fordításban, kérem a Kapcsolat menüpontnál jelezzen vissza, hogy mielőbb el tudjam végezni a javítást.
És itt a bökkenő: "
... Az innen letöltött nyelvi fájlokat a GPL/GNU licensz értelmében nem értékesítheti, letöltésként nem publikálhatja. Közvetlen publikálás helyett javaslom link használatát a NovoPortal Letöltések oldalához...."
Kértél írásos/szóbeli engedélyt Varanka Zolitól?

Ami a moderációt illeti - Szabályzatunk alapján - ez a moderátorok joga/munkája/feladata.
Mivel hozzászólásod nem szabálysértő, ezért nem töröljük - csak olyanoknál járunk el, ahol egyértelmű a szabályzatszegés.
Felhívnám még a figyelmeded a magánüzenetküldő rendszerünkre. Célirányosan tudsz adminisztrátorokat/moderátorokat címezni - ilyen és hasonló hangnemű észrevételeiddel.