Az egyesületem egy érdekes kéréssel állt elő, amit joomlában szeretnék megcsinálni. Rendszeresen túrázunk, Magyarországon gyerekekkel. Bringás, és bakancsos túrákat szervezünk az ország minden táján, önköltségi alapon.
Szeretnék összeállítani a magyarországi ifjúsági szálláshelyek, táborok, erdei iskolák, kulcsosházak adatbázisát, mely bárki számára ingyenesen hozzáférhető, megtekinthető.
Említettem nekik, hogy vannak szállásajánló komponensek amit fel lehetne erre a célra használni.
A hagyományos szolgáltatásokon túl (bemutatás, szolgáltatások, képek,árak, részletes keresési lehetőség)
Felmerült pár igény:
A szállásoknak mutassa be a helyszínét, a címlapon mindét (google mapon). A dolog pikantériája hogy ezek a szállások legtöbb esetben az erdőben vagy valamilyen eldugott helyen vannak, így cím alapján nem találja meg a google map. (Gondolom manuálisan kellene megkeresni és a szélességi hosszúsági adatokat elmenteni.)
És egy pár jó lenne ha lenne tulajdonság:
A rendszer tartalmazzon naptárat, ami jelzi a foglaltságot.
Ha megtetszett a szállás valami űrlappal lehessen szállást foglalni, vagy üzenni a tulajnak.
Tudtok valami ilyesmit ajánlani?
Köszi Jani
Ui.: Nonprofit szervezet lévén fizetni akkor tudnának komponensért, ha nyernének rá pályázati pénzt. Bár szerintem egy ilyen oldal jelentős közösségi igényeket elégítene ki, így talán látok rá lehetőséget. Bár ez még a jövő.

(0%)