Nem tudok belépni az adminba

Gondjaid vannak Joomla! 1.0 webhelyed kezelésében? Itt segítséget kaphatsz

Moderátor: Moderátorok

Nem tudok belépni az adminba

HozzászólásHozzászóló: Andsmith Dátum: 2009.12.19. 11:41

Sziasztok,

A segítségeteket szeretném kérni. Az utóbbi 1-2 hétben sajnos elég sokszor előfordult, hogy nem tudtam belépni az admin felületre. Voltak olyan időszakok amikor simán beengedett elsőre de olyan is, hogy 1-2 órán keresztül nem jutottam be többszöri próbálkozás ellenére sem. A jelszó beírása után "You need to login" üzenetet dobott a rendszer. 1.0.12 van fent és eddig tökéletesen müködött. Időnként oldalbetöltéseknél is a "kérem várjon" üzenet fogad. Ez a probléma egyik napról a másikra jelentkezett és nem történ semmi változtatás, új bővítmény telepítés nem történt. Ugyanennél a szolgáltatónál egy másik adatbázison futtatok egy másik CMS-is és ott is gyakran előfordult, hogy nem tudtam bejutni az adminba.

Köszönöm
Kovács András
Andsmith
Kezdő fórumozó
Kezdő fórumozó

Tagság kezdete: 2009.10.16. 11:49
Figyelmeztetések: (0%)
Adott: 7 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

Re: Nem tudok belépni az adminba

HozzászólásHozzászóló: adam Dátum: 2009.12.19. 12:47

Valószínűleg szerver hiba.
Avatár
adam
Haladó fórumozó
Haladó fórumozó

Tagság kezdete: 2008.06.01. 13:48
Adott: 15 köszönetet
Kapott: 45 köszönetet

HozzászólásHozzászóló: Andsmith Dátum: 2009.12.20. 21:46

Szia Adam,

Köszi a választ. Én is erre gondoltam csak az a bajom, hogy ott ahol hostingolva van az oldalam azt mondják, hogy minden OK. Szívesen olvasnám más hozzáértők véleményét is. Hogyan tudnám bizonyítani feléjük, hogy a hiba a valószínüleg az ő készülékükben van?

Egy dolgot elfelejtettem írni a topic nyitásnál. Egy scriptel tudom mérni az elvesztet látogatók számát ill. %-t. A script a sablon alján a body ending felett van elhelyezve. Normál esetben ez napi 5-10% között volt. Ez a szám ugrott meg az utóbbi 1-2 hétben. Volt olyan oldal ahol elérte 40-50%-ot is. Ez után voltak azok az alkalmak amikor órákig nem tudtam bejutni az adminba.

Köszönöm,
Kovács András
Andsmith
Kezdő fórumozó
Kezdő fórumozó

Tagság kezdete: 2009.10.16. 11:49
Adott: 7 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

HozzászólásHozzászóló: niedziela Dátum: 2009.12.20. 22:03

Bizonyítani úgy tudod, hogy mented a képeket arról az állapotról mikor nem tudsz belépni.
Ezeket elküldöd a szolgáltatónak, és ha elég komolyak mint szolgáltató, akkor foglalkoznak vele.
Nem kell meghálálni, ezer köszönetet kifejezni, csak egyszer megnyomni a köszönöm gombot.
Avatár
niedziela
Mester fórumozó
Mester fórumozó

Tagság kezdete: 2009.01.24. 18:54
Lakóhely: Magyarország
Adott: 9 köszönetet
Kapott: 254 köszönetet

A következő fórumtag köszönte meg niedziela hozzászólását:
Andsmith

Vissza: Adminisztráció – 1.0