Lehet, hogy dinamikus title-al is google barátnak lehet lenni, de én olyan oldalt szerkesztek és fejlesztek, ahol az oldal neve megkötött, más nem lehet. Az oldalon szereplő cikkek címei -mivel egy szervezetről van szó- elkerülhetetlenül egybe esnek a szervezet nevével. Nem mondhatom másképp a Kalap Kft-t ha egyszer ez a neve. Itt nem jó a kutya és a macska példa, mert a google-t nem érdekli a title és a cikk cím egyezés, hanem a title-n belül nem lehet ismétlés. Mivel a joomlában a title első vagy második része fixre tehető mondjuk a SH404-gyel, de vannak erre plug-in-ek is, ez a példa kedvéért Kapal Kft honlapja és mellé kerül egy cikk, aminek a Kalap Kft térnyerése a piacon lesz a címe, akkor a title-ban másris a kalap szó 2x lesz benne. Ezt ki lehetne kerülni azzal, hogy nem írok olyan cikk címet, amiben benne van a title bármelyik szava, de ha mindenképp ezt meg kell említeni a téma miatt, akkor ez kilőve. Marad a dinamikusan változó rész elhagyása. Lehet nem mindenki érti mit akarok, de amit olvastam és tapasztaltam google ügyben, az azt mondatja velem, hogy nekem jobb lenne a statikus title. A neten van ilyen is és olyan is, lehet vitázni melyik jobb és miért de itt nem ez a kérdés. Én ilyet akarok és a kérdés hogyan. Ha nem válik be, majd változtatok, de mindenképp ki akarom próbálni.