Hozzászóló: tag Dátum: 2008.08.24. 16:11
Szervusztok !
Úgy látom, hogy Nektek ez nem fog problémát okozni.
1.Joomla 1.5.3 telepítve
2.FCK kísérleti telepítés, Joomla-bol zip folder "Csomagfájl feltöltése" megoldással 2.5.1ver1.5 későbbi kísérlet 2.6.1 sikertelen. Szerver "external server...." újratelepítési kísérletnél " a beépülő ........már telepítve van" ám FCKeditor nincs a checkboxos sorban. Másabb FCK-val blank screen a feltöltésnél
3.C:\wamp\www\joomla\plugins\editors ból törölve az FCK folder és a 3 FCK file, majd az FCK language file is
4. C:\wamp\www\joomla\bot_JoomlaFCKeditor2.5.1 Version 1.5 innen ujratelepítve telepítési könyvtár módon
5. Elvileg sikeresen feltöltődött de hibaüzenettel, a beépülő modulokban ott van, a Joomla vezérlőpulton beállitható
6. Cikk kezelésnél Blank képernyő, szekciónál "Cannot load"
Kb.: 4-5 ször telepítettem újra a wampservert, tisztán manuálisan próbáltam az FCK-t telepíteni, törölni de nem működik hibaüzenet nélkül. Nem tudom a Joomla beépülő modulokból eltávolítani. Kipipálom de: Plugin Uninstall: Manifest File invalid or not found, újra nem tudom telepíteni, az említett módon ha FCK fájlokat törlöm akkor is látom a beépülő modulok között.
Tehát ott van de nem használható
Teljesen egyértelmű, h komplett újrateleítés szükséges
A javaslatotokra volna szükség. Hogy csináljam értelmesebben, melyik Joomla melyik FCK-val. Mire figyeljek, mit szúrtam el, mi miért nem működ.
Nagyrabecsült építő válaszotokat előre is köszönöm