Fájlkezelők

Biztonsági mentés. Adatbázis-kezelés. Fájlkezelés. Statisztika. Keresőbarát URL-ek …

Fájlkezelők

HozzászólásHozzászóló: amonserrano Dátum: 2008.06.13. 23:23

Lehet egy triviálisat kérdezek, de megkockáztatom...

A problémám az, hogy a képeimet szeretném kicsit rendszerezni. Ugye nagy sietségemben mindent szépen bevágtam a images könyvtárba, néhol hoztam létre alkönyvtárakat is. Most persze kezd káosz lenni, és ugye okos fejjel utólag szeretném őket rendbe rakni. Egy központi mappát létrehozni neki, azon belül kategóriákat, csak hogy elkülönüljenek a "rendszer" képektől. Persze mindezt úgy, hogy a meglévő hivatkozások a cikkekben megmaradjanak.

láttam, hogy vannak fájl és ftp managerek (pl. joomlaXplorer), ahol ugye lehet atnevezni, mozgatni mindent a szerveren...
igazán csak az nem derült ki számomra, hogy a hivatkozásaim megmaradnak, ha egy ilyen kiegészítőt használok? vagy ezek erre nem valók? esetleg egyéb módszer?
köszönöm
amonserrano
Ifjú fórumozó
Ifjú fórumozó

Tagság kezdete: 2008.01.28. 22:46
Figyelmeztetések: (0%)
Adott: 5 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

Re: Fájlkezelők

HozzászólásHozzászóló: localicer Dátum: 2008.06.14. 07:43

Attól tartok, hogy itt nem tudod megúszni a cikkenkénti manuális kép elérési út korrekciót.
Tamás, a honosító
:: Körülnéztél már a bővítménytárunkban? :: http://www.joomla.org.hu/letoltesek/bovitmenytar.html :: a magyarítások lelőhelye is
Avatár
localicer
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Tagság kezdete: 2007.11.25. 21:41
Lakóhely: Mozsgó
Adott: 17 köszönetet
Kapott: 209 köszönetet

Re: Fájlkezelők

HozzászólásHozzászóló: amonserrano Dátum: 2008.06.14. 11:51

köszi szépen a választ. sajnos ettől tartottam. Valahogy azt gondoltam, hogy van ilyen komponens, mert talán nem egyedi a problémám, és pl egy DW tudja a dolgot.
Hát akkor nekiállok... jó kis szórakozás lesz:)
amonserrano
Ifjú fórumozó
Ifjú fórumozó

Tagság kezdete: 2008.01.28. 22:46
Adott: 5 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

Vissza: Adminisztrációs eszközök

Ki van jelen

Jelen fórumot olvasó felhasználók: Nincs regisztrált felhasználó és 0 vendég