1. Nos az egyik nagy problémám az lenne, amit még sehol sem találtam, hogy amikor belemegyek a konfigurációba, és ott beállítom a capcha kódot, vagy bármit is, és mentésre megyek, akkor kidobja a kövit:
Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /home/omegabyron/www.omegabyron.hu/html/administrator/components/com_artforms/config.artforms.php on line 3
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/omegabyron/www.omegabyron.hu/html/administrator/components/com_artforms/config.artforms.php on line 3
És innentől fogva telepíthetem újra az egész artforms rendszert...
2. problémám pedig egy olyan lenne, hogy ha engedélyezem a captcha-t hogy az űrlapot tleg csak emberek töltsék ki, a kövi hibákat kapom.
A kövit az alikon beállításánál írja ki az oldalra: Notice: Undefined variable: mosConfig_lang in /home/omegabyron/www.omegabyron.hu/html/components/com_artforms/assets/captcha/includes/alikon/captcha.php on line 231
Ami most jön, azt meg az Alikon mambot adja ki: Notice: Undefined variable: html in /home/omegabyron/www.omegabyron.hu/html/administrator/components/com_artforms/lib/af.lib.afforms.php on line 713
Még egy kérdésem lenne! A Dátumot a keresésnél hogy tudom magyarra állítani?
Hozzátenném, hogy beregeltem az oldalt a recapcha oldalra vagy mire, de addig nem tudok semmi féle kódot beadni neki, amíg a config-gal problémázik nekem....
Nagyon SÓS lenne a help léciike! Kösziiii!

(0%)