Beállítási és Captcha problémák!

Űrlapkezelő komponens

Beállítási és Captcha problémák!

HozzászólásHozzászóló: subway Dátum: 2009.02.15. 20:59

1. Nos az egyik nagy problémám az lenne, amit még sehol sem találtam, hogy amikor belemegyek a konfigurációba, és ott beállítom a capcha kódot, vagy bármit is, és mentésre megyek, akkor kidobja a kövit:
Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /home/omegabyron/www.omegabyron.hu/html/administrator/components/com_artforms/config.artforms.php on line 3

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/omegabyron/www.omegabyron.hu/html/administrator/components/com_artforms/config.artforms.php on line 3
És innentől fogva telepíthetem újra az egész artforms rendszert...

2. problémám pedig egy olyan lenne, hogy ha engedélyezem a captcha-t hogy az űrlapot tleg csak emberek töltsék ki, a kövi hibákat kapom.
A kövit az alikon beállításánál írja ki az oldalra: Notice: Undefined variable: mosConfig_lang in /home/omegabyron/www.omegabyron.hu/html/components/com_artforms/assets/captcha/includes/alikon/captcha.php on line 231
Ami most jön, azt meg az Alikon mambot adja ki: Notice: Undefined variable: html in /home/omegabyron/www.omegabyron.hu/html/administrator/components/com_artforms/lib/af.lib.afforms.php on line 713
Még egy kérdésem lenne! A Dátumot a keresésnél hogy tudom magyarra állítani?
Hozzátenném, hogy beregeltem az oldalt a recapcha oldalra vagy mire, de addig nem tudok semmi féle kódot beadni neki, amíg a config-gal problémázik nekem....
Nagyon SÓS lenne a help léciike! Kösziiii!
subway
Kezdő fórumozó
Kezdő fórumozó

Tagság kezdete: 2009.02.11. 23:29
Figyelmeztetések: (0%)
Adott: 1 köszönetet
Kapott: 2 köszönetet

Re: Beállítási és Captcha problémák!

HozzászólásHozzászóló: subway Dátum: 2009.02.24. 22:59

Nos a hibasor megoldódott, viszont most ha belövöm a recapcha rendszert, egyszerűen elküldi a kitöltött űrlap adatait, de üres oldalt ad be annak aki kitöltötte az űrlapot a regelt szeveren. Mi lehet a gond?
Az extra.hu-s tárhelyen meg a 84. sorban lévő Could not open socket hibaüzit kapom.
Security images-t meg nem tom beállítani mert hiányolja a plugin_securityimagesX.Y.Z.zip részt a rendszerből. Ha valaki meg tudja mondani honnan lehet leszedni, rácuppanok, azzal beállítom az artformot, és annyi.... Valaki help ha tudd! :o
subway
Kezdő fórumozó
Kezdő fórumozó

HozzászólásHozzászóló: subway Dátum: 2009.02.24. 23:27

Akármit állítok biztonsági kód hibás üzenetet dob ki az alap capcha rendszerre, meg az alikonra is ha kikapcsolom az audiót... erre megoldás?
subway
Kezdő fórumozó
Kezdő fórumozó

HozzászólásHozzászóló: Jimmav Dátum: 2009.03.03. 11:34

Szia!

Érdekelne, hogy a Warningos dolgot hogy oldottad meg, mert azt nekem is csinálja, de nem tudtam megoldást rá.

Köszi!
Jimmav
Ifjú fórumozó
Ifjú fórumozó

Tagság kezdete: 2008.12.31. 12:10
Adott: 25 köszönetet
Kapott: 3 köszönetet

HozzászólásHozzászóló: subway Dátum: 2009.03.24. 22:10

Jimmav írta:Szia!

Érdekelne, hogy a Warningos dolgot hogy oldottad meg, mert azt nekem is csinálja, de nem tudtam megoldást rá.

Köszi!

úgy sikerült megoldani, hogy megfordítottam a perjelet a captcha megoldásom pedig az lett, hogy feltettem az easycaptcha rendszert az oldalra. faján megy adolog, és végre lehet konfigolgatni....
subway
Kezdő fórumozó
Kezdő fórumozó

A következő fórumtag köszönte meg subway hozzászólását:
Jimmav

HozzászólásHozzászóló: mosonsky Dátum: 2009.05.30. 10:09

Sziasztok!
Ugyan ez nekem is a gondom:

Kód: Az összes kijelölése
Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in C:\wamp\www\horizone\administrator\components\com_artforms\config.artforms.php on line 3

Parse error: parse error in C:\wamp\www\horizone\administrator\components\com_artforms\config.artforms.php on line 3

Mi a megoldás rá? Milyen perjelet kell megfordítani?
mosonsky
Kezdő fórumozó
Kezdő fórumozó

Tagság kezdete: 2009.03.17. 14:05
Kapott: 0 köszönetet

HozzászólásHozzászóló: subway Dátum: 2009.06.21. 11:12

mosonsky írta:Sziasztok!
Ugyan ez nekem is a gondom:

Kód: Az összes kijelölése
Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in C:\wamp\www\horizone\administrator\components\com_artforms\config.artforms.php on line 3

Parse error: parse error in C:\wamp\www\horizone\administrator\components\com_artforms\config.artforms.php on line 3

Mi a megoldás rá? Milyen perjelet kell megfordítani?

Ha jól elékszem mind1iket átforddítottam. az a baj hogy telepítés miatt elvesztettem a működőt.
subway
Kezdő fórumozó
Kezdő fórumozó

HozzászólásHozzászóló: calach Dátum: 2009.11.18. 18:40

Sziasztok!

Csatlakozom az elöttem szólókhoz, én még teljesen láma vagyok a joomlához, most kezdtem el vele ismerkedni.
Az artforms űrlapküldöt szeretném kipróbálni, de beállítások után ez a hibaüzenet fogad:
Parse error: syntax error, unexpected T_NS_SEPARATOR in C:\xampp\webdav\chromagen\administrator\components\com_artforms\config.artforms.php on line 3

Az elöttem szóló emlitett valami perjeleket kell megfordítani, de azokat hol találom.

Válaszotokat elöre is köszönöm.
calach
Kezdő fórumozó
Kezdő fórumozó

Tagság kezdete: 2009.11.18. 18:33
Adott: 0 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

Vissza: ArtForms

Ki van jelen

Jelen fórumot olvasó felhasználók: Nincs regisztrált felhasználó és 0 vendég