Szevasztok!
Új Joomla 1.5.15 felhasználó vagyok ( 1 hétig teszteltem egy másik CMS rendszert (a "fehér házit" is, de e mellett döntöttem).
A következő rendszeren fut (W2K8 Server SP2 x64 - IIS7 x64; MySQL 5.1.40 x64; PHP 5.3 (VC9) FastCGI Win32)-a szomszéd szobában. A kliensem Win7 Firefox 3.5.4. Szélessávú kapcsolattal lógunk a neten. A saját szerverhez a domainünkön -a neten keresztül- "szólok", illetve Internetről (egy másik szobából) adminisztrálom a Joomlát.
Majdhogynem TÖKÉLETES, azonban az "Adminisztráció" menü ->Webhely -> Globális beállítások almenü változtatását és az alkalmazás pipa vagy a mentés ikon megnyomását követően a szerver a következő hibaüzenetet küldi:
Kiszolgálóhiba
500 - Belső kiszolgálóhiba
Probléma merült fel a keresett erőforrással kapcsolatban, ezért az erőforrás nem jeleníthető meg.
Ha a böngésző navigációs billentyűjével visszalépek az előző lapra, akkor látom, hogy a módosítások elmentése megtörtént, ui. szürke alapon megjelenik a követkető kék felírat:
A globális beállítások módosítása kész.
Valószínűleg valamit nem jól állítottam be. Mi lehet a hiba? Tud valaki segíteni, vagy tanácsot adni.
Köszönöm előre is:
Vitamin

(0%)

(20%)